Globalisering og Outsourcing

Virksomheder inden for alle brancher ruster sig i disse år til globaliseringen. Outsourcing af produktion til underleverandører eller direkte flytning af produktionsafsnit kan gøre basen i Danmark mere rentabel og fremtidssikret. ProCon har gennemprøvede metoder og tager hånd om processen fra den indledningsvise afklaring, over udvikling af outsourcing strategi til etablering og implementering.

Produktion i Ukraine

ProCon har særlig ekspertise i udflytning til Ukraine. ProCon yder konsulentbistand sammen med Western Ukrainian Management Consulting (WUMC), der er den formaliserede samarbejdspartner i Ukraine. WUMC har hjemsted i Lviv, der er en større by tæt på den Polske grænse.Samarbejdet med WUMC gør det muligt at yde koordineret bistand, og via vore databaser, at bistå med at finde velegnede lokaler, leverandører og samarbejdspartnere i øvrigt i Ukraine.

Vort samarbejde med WUMC gør det muligt for os at medvirke til helhedsløsninger, som er fuldt dækkende, fra at deltage i forundersøgelse, udvælge produktionsløsning og finde leverandører eller underleverandører, til at deltage i implementeringen. Efter etableringen kan vi sammen med WUMC medvirke med løbende managementbistand i Danmark og i Ukraine, dels indenfor produktion og dels indenfor administration og regnskab.

WUMC har bistĂĄet adskillige udenlandske firmaer med etablering i Ukraine.

Hvorfor er Ukraine interessant for danske virksomheder?

Ukraine ligger tæt på de europæiske markeder og kun 2 dages transport fra Danmark.

Ukrainerne er arbejdsomme, omgængelige og relativt veluddannede, tillige med at Vestukrainerne er meget vestorienteret.

Ukraine giver mulighed for en effektiv logistik, bĂĄde hvad angĂĄr varetransport og personlig kontakt.

Ukraine har lave produktionsomkostninger og et meget attraktivt lønniveau, der ligner de lønninger, der kendes i Fjernøsten.


www.wumc.lviv.ua

Tilbage


ProCon Development - BusinessPark Struer - Fælledvej 17 - DK-7600 Struer - Tlf. +45 97 84 18 80 - Fax +45 97 84 18 81