Professionel bestyrelse

Hvorfor få en professionel bestyrelse?

Mange bestyrelser i de sm√• og mellemstore virksomheder er i dag stadig sammensat af ejerens n√¶rmeste familiemedlemmer og ofte tillige af familieadvokaten. Det kan der v√¶re mange gode grunde til. Men i disse virksomheder er det ofte ogs√• vigtigt hele tiden at sp√łrge sig selv, om virksomhedens bestyrelse er sammensat rigtigt i forhold til virksomhedens aktuelle behov.

Det skal understreges, at det absolut ikke er alle virksomheder og virksomhedsledere, der vil kunne drage nytte af en professionel bestyrelse.

Vi har lyst til at være med der, hvor virksomheden har mulighed for og lyst til udvikling, og hvor ejeren ikke har noget imod at blive kigget over skulderen og få konstruktiv kritik.

Professionel bestyrelsesmedlem

Et professionelt bestyrelsesmedlem som medspiller i bestyrelsen er kun interessant for de udviklingsorienterede virksomheder, hvor ejeren ikke vil være enerådende, men er parat til at dele virksomhedens ledelse med professionelle fagfolk i en bestyrelse. Samtidig skal ejeren være villig og have ressourcer til at yde en indsats i bestyrelsesarbejdet.

Et aktivt samspil er i mange tilf√¶lde et n√łgleord for en gunstig udvikling. ProCon Developments seniorpartner har mange √•rs erfaring med bestyrelsesarbejde p√• alle niveauer.

ProCon Development går ikke ind for &qout;professionelle&qout; tanter, men arbejder ærligt og vedholdende i bestyrelsesarbejdet.

ProCon Development er vidensbank med erfaring inden for flere funktionsområder:

Sparringspartnere for ejerens mange gode ideer

Idéskabere og igangsættere i et måske stillestående familie-foretagende

"Mæglere" i virksomheder med flere ejere

F√łdselshj√¶lpere ved generationsskifteTilbage


ProCon Development - BusinessPark Struer - Fælledvej 17 - DK-7600 Struer - Tlf. +45 97 84 18 80 - Fax +45 97 84 18 81